.

2 maart 2016

verjaardag Nico Paas

Nico van harte gefeliciteerd!

16 mei 2015:
Piet en Nico gingen ons nu voor, en wel naar Euverem, alwaar Nico de groep op een lint trok en tegen de wind in, hard doorfietste naar Slenaken. Hier werd de Loorberg beklommen.
Nico ging er halverwege als een haas vandoor, maar John en Jos waren attent, haalden hem in, en lieten Nico ter plaatse. Nu ging het via Schweiberg naar Mechelen en vervolgens via Wahlwiller, Nijswiller en Baneheide naar onze vaste pauzeplaats in Bocholtz.

13 mei 2015:
Geen toelichting nodig zie foto boven geheel rechts, C'est la vie.

23 mei 2015:
Nico was niet te houden, en fietste voortdurend voor de groep uit en dulde niemand voor of naast zich. Hij was duidelijk opgeladen. In Valkenburg namen we met het voltallige peloton de eerste col van de dag, namelijk de Dahlemer berg. Jan wilde zich testen en nam de kop maar op driekwart van de beklimming werd hij voorbij gereden door een gedeelte van de groep en verloor daarna de aansluiting. Boven wordt gewacht en gaat het verder met Nico op kop.

1 augustus 2015:
We fietsten met Piet en Nico op kop van Stein naar Beek en dan richting Geverik, Schimmert en Valkenburg. Hier beklommen we gezamenlijk de Dahlemerberg. Maar Nico ging het toch te langzaam en hij kwam dan ook met voorsprong over de top. Vervolgens ging het via Margraten naar Banholt. Hier kreeg Jan een probleem met de elektronische schakeling van zijn fiets. De bediening was helemaal dood en dus moest Jan van de fiets. Piet dacht dat de batterij leeg was en wisselde zijn batterij met die van Jan.



  

 


 


 


 


 


WTC Hendrix Bouw