Rit naar Theux 12-8-2015


Vandaag wederom prachtig zomerweer, bewolkt maar reeds 20 Gr. bij het vertrek.
Jan bracht nog even onder de aandacht dat voorzichtigheid geboden is bij het oversteken van drukke wegen. Jo mocht vandaag de route kiezen en na overleg met Piet werd er gekozen voor Banneux.
De aanwezige coureurs waren: Piet, Jan, Jo, Martin, Rene, Michel, Nico, Theike en Ger. Jo had vandaag ook alle tijd, want zijn receptie begon pas om 20.00 uur. Dus ging het met Piet en Ger op kop in hoog tempo , waarbij de snelheid niet onder de 32 km/h kwam, via Elsloo naar Oud Geulle, Bunde en Maastricht. Hier ging het verder via Eisden, (waar Theike de taak van Ger overnam) naar Vise.
Piet kwam met het idee om in La Reid te gaan pauzeren en dus gingen we weer op pad.
In La Reid wachtte ons echter een teleurstelling, de pauzeplaats was wegens vakantie gesloten, dus dan maar door naar Theux, waar we na 85 km om 12.30 uur bij onze vaste pauze plaats aankwamen.
Na een goed half uur gingen we dan ook weer op pad naar Pepinster. Vervolgens ging het met wisselende kopmannen, waarbij Michel op de hellingen het peloton meermaals op sleeptouw nam, via s'Gravenvoeren naar Mesch. Hier was het Jan (die wederom een goede indruk achterliet) het peloton via de Molenweg naar Rothem voerde. Hierna was het uitfietsen geblazen, en met Piet en Rene op kop ging het in een mooi tempo via Bunde, Oud Geulle en Elsloo terug naar Stein.

img
img

 


Michel, gefeliciteerd!!