Bokrijk 23 maart 2016

Sinds het afgelopen weekend is nu de lente officieel begonnen. Dit is echter nog niet te merken aan het weer. Er hangen donkere wolken en het is koud. Negen coureurs aan de start Frans, Jo, Michel, Nico, Piet, The, Thei, Ger en Jan. We willen tijdig terug zijn om 'Dwars door Vlaanderen' te bekijken en Michel heeft om twee uur een afspraak. Dus wordt een kortere rit naar Bokrijk gepland.

Jalhay 21-5-2016

Vandaag stond prima weer op het programma. De voorspelling was veel zon en 24 graden.Op weg naar Henri-Chapelle was het moeilijk met een flinke tegenwind op het vals plat. Maar Piet en Michel hielden er een goed tempo in. In Henri-Chapelle werd het doel aangepast en werd besloten tussen Piet en Jan om naar Eupen te gaan. Niet de gebruikelijke weg naar Welkenraedt maar de weg rechtstreeks naar Baelen werd genomen.


Alken 25-5-2016

Vanmorgen niet het weer wat de hele week was voorspeld. Het was erg koud met een bewolkte hemel.
Zeven vertrekkers vandaag Jo, Frans , Nico, Michel Piet, Wino en Jan. Eerst werd even van gedachten gewisseld over het verloop van afgelopen zaterdag.
De conclusie is iedereen moet weten waar we naar toe gaan en indien aanpassen van de route gewenst is, moeten we even overleggen.

Limburg-Walonie 18-5-2016

Aan de start 7 deelnemers Jo, Piet, Nico, Michel, Frans, Jan en als gastrijder Wiel Spek.
Even onderweg haalden we twee dames in van een fietsgroepje waar Anita van Wino ook mee fietst.
Ik was liever met hun meegegaan, maar Michel vond dat geen goed idee, i.v.m. praatjes in het dorp. Tjonge, tjonge, vandaag de dag mag ook niets meer.

Home