Mal-Sluizen 23-7-2016

Vanwege tijdgebrek slechts kort de gegevens van deze rit. Met een bewolkte lucht en niet zo'n goede weersvooruitzicht stonden 7 vertrekkers aan de start.
Michel, Jo, Thé, Piet, Nico, Jan en Ger. Besloten werd in zuidelijke richting te rijden aangezien in het noorden regen werd verwacht. Het voorstel was richting Visë en daar verder kijken.
Met Piet en Ger op kop in het bekende prettige tempo werd deze opdracht perfect ingevuld. Het leek wel een echte voorspelling want in Visé werd het donker en Piet en Ger die eventueel Banneux in gedachten hadden werden daar van af gebracht.
In overleg werd besloten naar Sluizen te rijden. Door de Waalse streken tussen Luik en Tongeren ging de rit verder. Piet heeft ook hier de kennis van allerlei weggetjes en zo bereikten we rond half twaalf Mal.
Na een pauze en de resultaten van de Nederlanders in de Tour te hebben besproken werd de terugweg aanvaard. Kort na vertrek werd nog eens duidelijk dat opletten in het verkeer erg belangrijk is en we geen risico moeten nemen.
Via de kortste weg naar huis waar we om 2 uur arriveerden met een zonnetje en mooi weer.

Groeten, Jan