3 juni rit naar lommel.

Nu fietsten we voorbij de winkel van Dexters sport naar Niel bij As. Hier kreeg Michel een leeglopende achterband. Frans was de aangewezen persoon om de binnenband te vervangen. Daarna ging het met Frans op kop met hoge snelheid naar Maasmechelen en vandaar met wisselende kopmannen naar Kotem. Op de brug over de Maas en Kanaal naar Stein hadden we weer oponthoud. Jo kreeg een lekke band, en dus moest Frans weer in actie komen. 

Banneux, 15-04-2015

Vandaag is een prachtige dag voorspeld. René ontbreekt vanwege verplichtingen met de kleinkinderen. Theike is er niet en Jos wil met een snellere groep op weg, want we zagen hem op de terugweg in Eijsden.
Wel aan de start Ger Ubachs als gastrenner, Piet, Michel, Jo, Thé, Nico, Wino, Frans en Jan.


Ritverslag
Eupen 26-8-2015
.

De keuze was wel moeilijk want er kwam niet zo snel een voorstel. Na enig aandringen bij Frans, die al een tijd er niet bij was geweest, koos deze voor Eupen. Dat hij inmiddels zijn vormpeil heeft hervonden liet hij dan ook meteen zien. We moesten tot in Geverik achtervolgen waar Frans achter een vrachtwagen moest stoppen anders hadden we nog langer moeten rijden.
Fietsverslag naar het Belgische Tilff 29-8-2015

Op de lange beklimming naar Banneux was het Frans die gedurende de gehele klim het peloton op sleeptouw nam. Hierna hebben we Frans nog slechts incidenteel op kop gezien. Hij heeft een vorm crisis en is bezig zijn vorm aan te scherpen want volgende week gaat het samen met Michel voor vier weken op trainingskamp naar Zuid Frankrijk.

Home