.

 

Ritverslag Eupen 09-05-2015.

Vandaag stonden om 9.00 uur 8 coureurs aan het vertrek, waaronder Frans en Jo die beiden na een Spaans trainingskamp weer van de partij waren. Het was vandaag bewolkt maar er stond wel een sterke wind. Het was echter bij een temperatuur van 15 graden goed weer om in de korte broek te fietsen. De deelnemers waren: Rene, Nico, Jos B., Theike, Jo, Frans, John en Piet. Jan stond niet aan de start, want hij moest zich vandaag voorbereiden op de dag van morgen namelijk Moederdag.
Ook Wino liet verstek gaan. Hij stond stand-by in zijn winkel om in noodgeval extra bloemen aan te slepen. Vandaag was er dus geen Garmin data en ook geen fotograaf aanwezig.
De route voor vandaag ging in onderling overleg naar Eupen. Met Piet en Nico op kop ging het via Beek en Meersen naar de Molenweg en vandaar via Mesch richting Belgiƫ. Daarna fietsten we via Clermont en Limburg naar Eupen. Om 11. 40 uur zaten we na 60 km mooi in het zonnetje op het terras van Konditorei Kelleter.
Na de pauze hebben we onze tocht vervolgd via Henri Chapelle en de Voer gemeenten. Vervolgens terug naar de Molenweg en vandaar via Rothem en Oud Geulle naar huis. Om 14.15 uur waren we weer terug in Stein. Het was vandaag een winderige rit van 120 km over een geaccidenteerd parcours.

Groetjes, Rene


WTC Hendrix Bouw